Resortet


ABWonderdive finder du på nordøst kysten af Bali i fiskerlandsbyen Kubu som ligger i regionen Karangasem. Området er kendt for at være et af de tørreste områder på Bali, hvor vi har en kort regntids sæson, der strækker sig fra midt december til midt marts, hvor spredte byger kan forventes. Fra resortet er der smuk havudsigt udover Bali havet, og i baggrunden har du udsigt til den imponerende Mt. Agung. ABWonderdive ligger i hjertet af Bali’s mest interessante dykkerområde, hvor mulighederne for at besøge undervandsverden er stor, og klart et besøg værd. Ikke at forglemme de fantastiske muligheder og oplevelser til lands, som indebærer kultur og natur attraktioner. Vi vil gøre vores bedste for at jeres ophold hos os, bliver en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie.
ABWonderdive Bali Resort består af 3 Junior Villas og 6 DLX-enheder.

Restauranten og vores bar er placeret så i har en fantastisk udsigt over det Balinesisk hav eller til Mt. Agung, imens i nyder en drink eller mad fra vores køkken. Menu kortet er en kombination af lokal og internationale retter, samt forskellige drinks og lokal øl.

Fra morgen til aften er der forskellige aktivitets muligheder i vores resort ABWonderdive, flere ligger kun få skridt fra villaerne eller bungalowerne. Vi har vores helt egen 6 x 12m store infinity pool med en dybde mellem 1,2 til 3m, så der er masser af plads til lej og sjov i poolen, samt de andre forskellige aktiviteter vi har. Alt i alt, vi er et familie venligt resort med vægt på hygge og gode oplevelser for alle.

Adresse

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182