Summer offer 2020

“New normal” genåbnings tilbud:

Vi er klar til genåbningen af resortet med “New normal” her på Bali.

Vi starter dette tilbud for ferie fra den 15. juli og til 31. august.

Betal for 1 og få 1 gratis.

Betal for et værelse en nat og får en ekstra nat gratis. Køber et dyk og får et ekstra dyk gratis. Mad og drikke er ikke inkluderet. Dette tilbud gælder kun for værelse og dykning.

For booking, send os en mail på:

5 gode grunde til hvorfor du skal tage på din næste ferie til ABWonderdive Bali:

- Vi er et eksklusivt 4*+ resort med masser af udendørs plads.
- Vores værelses kategorier er inkluderet 3 villaer og 2 deluxe værelser, med god plads omkring alle.
- Restauranten er rummelig og åben, med eget bord til hvert værelse og villaer.
- Her hos os har du din egen sol bænk, pool håndklæde, parasol og privatsfære.
- Alle værelser har disinfektion og renlighed er i høj prioritet i ABWonderdive Bali.  

Hvem er vi?

Vi forlod Danmark i Jan. 1997 for at udleve vores drøm. I den tid har vi samlet en masse erfaring, hvor vi bl.a. har arbejdet som Dive Mastere og dykker instruktører i forskellige dykkercentre, været dykkercenter manager par i Caribien og i Maldiverne. Vi har derudover været ejere af 3 forskellige dykker centre i Filippinerne. Efter mange år med gode oplevelser og spændende udfordringer, har vi i 2017 taget det store spring og slået os ned på Bali, hvor vi nu har åbnet vores eget lille hyggelige dykker resort.

 

Resortet

ABWonderdive er et fantastisk ØKO venligt resort med direkte beliggenhed ned til stranden og det smukke Bali hav. Resortet er bygget med et miljøvenligt brug af metoder og materialer. Materialer såsom lokalt jord, sten og tømmer er blevet brugt under hele projektet, da vi gerne vil reducere vores påvirkning på miljøet bedst muligt. Der er gjort brug af erfaren Balinesisk arbejdskraft, for at forene de traditionelle arbejdsmetoder med internationalt design. Ved brug af disse metoder, er resultatet blevet et unikt resort, som har en god kombination af træ og sten i villaerne. Resortets haveanlæg er inspireret af den Balinesisk natur og tropiske atmosfære. Vigtigst under hele forløbet var, at bygge et resort med mulighed for at støtte den lokale befolkning, så meget som muligt.

Adresse

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Nusa Tenggara Barat
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182