Hvem er vi?

Vi er Alice og Bjørn Askholm, ejere af det ny åbnede ABWonderdive Bali, som er placeret på nordøst kysten af Bali, beliggende helt ned til strandkanten med udsigt til Bali havet og Mt. Agung. ABWonderdive er et familievenligt resort, der tilbyder afslapning på højt plan, aktiviteter såsom dykning, snorkling, golf putting green, petanque, massage og diverse kulturelle og natur udflugter.

Vi forlod Danmark i Jan. 1997 for at udleve vores drøm. I den tid har vi samlet en masse erfaring, hvor vi bl.a. har arbejdet som Dive Master og dykker instruktør i forskellige dykkercentre, været dykker center manager par i Caribien og i Maldiverne. Vi har derudover været ejere af 3 forskellige dykker centre i Filippinerne. Efter mange år med gode oplevelser og spændende udfordringer, har vi i 2017 taget det store spring og slået os ned på Bali, hvor vi nu har åbner vores eget lille hyggelige dykker resort.

Resortet

ABWonderdive er et fantastisk ØKO venligt resort med direkte beliggenhed ned til stranden og det smukke Bali hav. Resortet er bygget med et miljøvenligt brug af metoder og materialer. Materialer såsom lokalt jord, sten og tømmer er blevet brugt under hele projektet, da vi gerne vil reducere vores påvirkning på miljøet bedst muligt. Der er gjort brug af erfaren Balinesisk arbejdskraft, for at forene de traditionelle arbejdsmetoder med internationalt design. Ved brug af disse metoder, er resultatet blevet et unikt resort som har en god kombination af træ og sten bungalows og villaer. Resortet haveanlæg er inspireret af den Balinesisk natur og tropisk atmosfære. Vigtigst under hele forløbet, var at bygge et resort med mulighed for at støtte den lokale befolkning, så meget som muligt.