Amed

Amed er et populært dykkerområde, som har mange fantastiske dykker sites. Det ligger 40 minutter med bil fra resortet. Det er en god mulighed for dagstur, som indebærer 2 til 3 dyk.

  • Drop Off, Amed
  • The Pyramids
  • Bunutan
  • Japanese Shipwreck
  • Gili Selang

Drop Off Amed

Drop Off Amed
Great for:
Small medium large animals, slope dive, uv-photography, drop off, drift.
Depth: 5 - 40m
Visibility: 8 - 30m
Currents: light to medium
Surface Conditions: Usually calm but can be choppy
Water Temperature: 27 - 30°C
Recommended dive cert. level: OWD, AOW, or higher
Access: Beach & boat

Med den traditionelle fiskerbåd, kan du sejle ud til det populære dykker site i Amed "Drop Off". Dykket starter med en lille sand slope, hvor efter du finder vej ud til den farverige og coralfyldte væg, som går hele vejen ned til 40 + meter. Dykket har et flot dyreliv, hvor chancerne for at se alt fra nudibranch til reef sharks er der. Dybden på dette dyk ligger fra 4 til 40 meter. Kan dykkes af begynnere til øvede dykkere. Sigtbarhed: 8 - 25 meter alt efter vejrforhold.


The Pyramids

The Pyramids
Great for: Small medium large animals, slope dive, uv-photography, macro,artificial reef, drift.
Depth: 5 - 25m
Visibility: 8 - 30m
Currents: light to medium
Surface Conditions: Usually calm but can be choppy
Water Temperature: 27 - 30°C
Recommended dive cert. level: OWD, AOW, or higher
Access: Beach

Dette dyk er også et af de mest populære i Amed, her kan du finde pyramide strykture og sculpture. Disse sculptere er placeret i havet, for at danne et coral liv, og det har fungeret godt. Nu er der et flot og dyrerigt liv under vand, som bestemt er et besøg værd. Max dybde er 4 til 20 meter. Kan dykkes af begynnere til øvede dykkere. Sigtbarhed: 10 - 25 meter alt efter vejforhold.


Bunutan

Fra stranden eller med den fiskerbåd, kan du tage et skønt strøm dyk ved hen over det smukke og dyrerige coral rev. Dette skønne coralrev indebærer store farverige sponges og smukke gorgonian faner. Dykket har en dybde på 5 til 30 meter. Kan dykkes af begynnere til øvede. Sigtbarhed 10 til 25 meter alt efter vejrforhold.


Japanese Shipwreck

Japanese shipwreck er et fremragende vrag dyk, som ligger lavt i forhold til normale vrag, det ligger kun få meter ud fra stranden Lipah Bay Beach. Vraget har et fantastisk fiske liv omrking sig, og et flot og vedligeholdt coral liv. Dette er også et godt snorkling spot. Dybden er fra 3 til 30 meter. Kan dykkes af begynnere til øvede. Sigtbarhed: 10 til 25 meter alt efter vejrforhold.


Gili Selang

Med en lokal fiskerbåd kan du tage ud til Gili Selang som er et dyk som altid er fuld af overraskelser, med sine smukke coraller og sponges. Mulighederne for at se sort eller hvid tippet rev haj er gode, og store skole af fisk er også altid til at finde. Her er der at finde en stærk strøm, så derfor er dette dyk for øvede dykkere med AOWD. Dybde 5 til 30 meter. Sigtbarhed 10 til 25 meter alt efter verjforhold.

Adress

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182