Das sagen unsere Gäste über uns:

Was ist die Summe aus 2 und 1?

Kommentar von Anya und Martin Swenshon |

Wir haben im November einige wunderbare Tage bei Alice und Björn verbracht. Wir wurden sehr herzlich und freundlich begrüßt. Man hatte die ganze Zeit das Gefühl persönlich willkommen zu sein. Das Tauchen hat sehr viel Spaß gemacht. Es gab keinerlei hektisches Angerödel sondern alles lief ruhig und freundlich ab. Die Tauchgänge selber wurden superprofessionell geleitet - vorher immer wieder ordentlich gebrieft und im und unter Wassser haben wir uns sehr toll und sicher begleitet gefühlt. Ein paar supergute und hilfreiche Tipps zur ruhigen Atmung gab es gratis dazu. Es gab immer tolle Sachen zu sehen - aber dieTauchgänge direkt am Haus (ABWonderdive-Hausriff und Corall-Garden) war schon echt die Schönsten von allen Tauchgängen dort!
Die Mitarbeiter in Restaurant, Bar/Service und Tauchbasis waren sehr nett und freundlich.
Wir haben uns rundherum wohl bei Euch gefühlt - Vielen Dank dafür - bis zum nächsten Mal!!!
LG Anya und Martin

Kommentar von Camilla, Per, Chilie, Simone, Frieda, Karsten, Mads og Thomas |

Vi er en gruppe på 8 som altid rejser sammen, og denne gang gik turen til Bali, da den mindste i gruppen ( 8 år) ville lære at dykke og derfor havde brug for en dansk talende instruktør. Vi har haft fornøjelsen af Bjørn og Alice tidligere, da de havde dykkercenter på Filippinerne, så det var en meget nem beslutning at tage ned til deres nye sted på Bali.
Vi havde 10 fantastiske dage hos Bjørn og Alice med dejlig dykning og gode oplevelser.
Eftersom vi er en gruppe på 8 mennesker, er ønskerne til ferie jo forskellige. Pigerne fik privat yoga undervisning i solopgangen, nogle fik tidlige morgendyk på dejlige Liberty (næsten alene), nogle kom på ture til diverse vandtempler og strande. Kort sagt alle vores ønsker blev imødekommet og mere til...
Yngste i gruppen skulle tage Bubblemaker kursus med Alice, hvilket blev en stor oplevelse bla pga Alices rolige og sjove gemyt. Generelt var staff virkelig søde og imødekommende og især Gede stjal vores hjerter.
En af pigerne i gruppen er multiallergiker i en grad der normalt tager pippet fra de fleste, men køkkenet tilpassede retterne således at hun ikke behøvede at tænke over sin allergi i de 10 dage vi var der.
En sidste ting vi vil fremhæve er at der helt tydeligt er tænk over og ikke mindst på miljøet på AB Wonderdive. Vi har som gruppe været over det meste i verden for at dykke og dette er helt klart det ENESTE sted, hvor vores vand flasker var refill istedet for engangsflasker.

Kommentar von Louise Holm Jensen og Felix Hein Andersen |

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er et par der tog på ferie ved Alice og Bjørn i foråret 2019. Vi blev hentet ved lufthavnen med et smil, og budt velkommen med åbne arme da vi ankom på resortet. Vi blev indlogeret i en smuk smuk bungalow med den flotteste udsigt til vandet, og en dejlig stor terrasse. Den ene af os havde aldrig dykket før, hvilket ikke var noget problem da Alice var rigtig god til at give en tryghedsfølelse, selvom grænser blev krydset. Der blev arrangeret nogle super fede dykkerture, hvor vi fik set alt hvad vi havde forestillet os og mere til.
Derudover var de rigtig gode til at foreslå steder at se rundt omkring på øen, og hvilke steder der måske ikke var værd at se.
Personalet er super søde, imødekommende, og vil gøre alt for at vi fik et godt ophold. Restauranten var sindssyg god, og lavede lidt af det hele, lige fra lokale til europæiske retter. ------------------ Ananas pandekagerne kan varmt anbefales!

Kommentar von Daniel Jung Jensen og Pia Lørup Jepsen |

Seks ud af seks stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er et par i starten af 30’erne, der elsker backpacker-rejser og lokal kultur. Vi besøgte Alice og Bjørns nye resort i forsommeren 2019. Her er vores oplevelser af resortet, dykningen, stemningen og Bali som feriedestination. Læs, hvad du har lyst til.

Resortet:
Fra det øjeblik, vi ankom til resortet, følte vi os velkomne. Her er man nærmere en del af ”familien” end gæst, og samtlige ansatte bød os velkommen og præsenterede sig. Alt var forberedt til os, og der var i dén grad styr på tingene fra dag 1.
Alice og Bjørn har virkelig skabt en perle, der ligger fremfyldt og væk fra larm og støj! Stedet har alt, hvad man kan tænke sig af luksus og underholdning, samtidig med at det er med respekt for den balinesiske stil. Bungalowsene er unikke med deres lækre byggematerialer, hvor indretningen er smagfuld med balinesisk kunsthåndværk samtidig med, at man fornemmer en dejlig dansk hyggestemning. Fællesområdet med restauranten/baren har poolbord og dart, hvilket vi brugte meget om aftenen. Maden, der laves af en dygtig kok, er virkelig god og til en fornuftig pris. Vi elsker selv lokal mad, og her har menukortet masser af spændende balinesiske retter at byde på - både til morgen- og aftensmad. Infinity-poolen er også helt vildt lækker, og man har den bedste udsigt over havet fra kanten. Haven er anlagt med farverige, nationale blomster og planter, og i det ene hjørne finder man en lille oase af en dam med fisk og åkander (og frøer om natten <3 ).
Generelt, så er der tænkt over detaljerne alle steder, men det bedste er, at det er gjort på en bæredygtig og klimavenlig måde. Fx har hver bungalow egne genbrugelige plastflasker til gratis vand-refill, så man undgår at købe engangsflasker, der er sugerør af pap i stedet for plastik, og så er alt bygget i lokale og bæredygtige naturmaterialer. Tak for det!

Sublim dykning med topprofessionelle instruktører:
Vi er begge certificerede Open-water dykkere, og vi tog vores certifikat hos Alice og Bjørn på Philippinerne i 2012. Det var så professionelt dengang, at denne ferie til Bali blev besluttet på baggrund af dét. Og de gode oplevelser fortsatte på Bali:
Sikkerheden er virkelig højeste prioritet - det er ikke tom snak, som man måske oplever ved andre dykkercentre. Alt udstyr er nyt og våddragterne er Cressi, som passer meget bedre til den ”europæiske” kropsbygning end andre og billigere mærker. Vi fik egne dykkercomputere, hvilket ofte er noget vi betaler ekstra for at låne andre steder. Men ALT er med i prisen her. Før selve dykkene er der fyldestgørende info om dive-sitet, planen for dykket, hvad vi kan forvente at se, og hvad der eventuelt kan være udfordrende. Jeg fik ekstra hjælp til at komme i vandet med udstyret, da de kraftige bølger og stenstranden kan være udfordrende (alle dyk er fra stranden). Der er ro på, når man dykker med Alice eller Bjørn, og man slapper af og nyder det. De opfanger med det samme, hvis man ikke er helt tilpas, hvilket bare øger ens tillid. Under dykkene oplever man et meget rigt dyreliv, hvor der både er mikro- og makro. Som biolog er det super fedt at opleve, hvordan Alice og Bjørn brænder for og respekterer det marine liv, og aldrig generer dyr med pegepinde, rører ved eller flytter ting. En ekstra bonus er, at man efter dykkene kan finde faglitteratur i baren, så man kan forsøge at bestemme (nøgle) de dyr, man så.

Udflugter rundt på Bali med meget fleksible muligheder:
Bali er meget turistet, og ikke hvad jeg normalt ville vælge af destination! Jeg synes ikke, at det er særlig backpacker-venligt, men heldigvis ligger Alice og Bjørns resort væk fra den værste turisme, i et lille lokalt område og væk fra befærdede veje. Der er findes lokal streetfood/vejboder og ”restauranter”, som er værd at besøge, for at prøve noget lokalt. Bl.a. er der babi guling i gåafstand (helstegt pattegris med stærkt tilbehør - balinesisk specialitet).
Der er ikke mulighed for at tage lokale busser, men Gedé (ansat) kørte os rundt til dét, vi gerne ville se, og samtidig virkede som guide (hans engelske er godt). Faktisk kan man bare designe ture efter ens egne ønsker. Her er vores top-3 over, hvad vi særligt anbefaler, hvis man bor ved ABW Bali resort:
- Dykning! Både ABW-housereef og Wreck Liberty ved Tulamben er sublime dive-sitets.
- Less waterfalls: dejlig gåtur på sti i junglen, hvor vi så vaniljeplanter og plukning af nelliker (clovers). Gåturen var tilpas hård, tilpas uforstyrret og belønningen med en afkølende dukkert i vandfaldet var skøn. God mulighed for en halvdagstur.
- Køretur med Gedé! Gedé er en af de ansatte ved ABW Bali. Han er lokal, og deler gerne ud af personlige historier, viser hans egne yndlingsspisesteder og fortæller om alt, hvad der rører sig på Bali og i Indonesien. Vi oplevede bl.a. Tulambens morgen-madmarked med køb/salg af vandbøfler og Gedés eget familietempel, og så fik vi lidt insider-viden om politik i Indonesien.

Vi er ikke så meget til templer, men er man det, så vil jeg anbefale Ujang Water palads (stort, fredfyldt område) frem for Tirta Gangga (ekstremt turistet og lille).

Alice og Bjørn gør en forskel!

Noget, der bør nævnes, er den måde Alice og Bjørn interagerer med deres personale. De holder af deres ansatte, og respekterer hver og en med de forskelligheder, der kan være. De snakker med dem personligt, lytter, og joker med dem, samtidig med, at de forventer professionalisme og dedikation. De ansatte roses, og opfordres til selv at komme med forslag og ideer til madmenuen, massagemuligheder, dyrkning af haven o.lign. Alice og Bjørn sørger for ugentlig engelskundervisning til dem, de holder arrangementer for dem og underviser dem selv i svømning/snorkling/dykning i poolen. Det er skønt at overvære!

Bali er bestemt et besøg værd, men man bør bo hos Alice og Bjørn i deres resort. Ikke alle steder er lige spændende at opholde sig på øen, og mange andre hoteller/resorts er gamle, ikke opdaterede og dårligt rengjorte. Hos ABW Bali resort er alt tip-top og intet mangler.
Specielt hvis man er til dykning, er der meget at komme efter på Bali.

Vi håber oprigtigt, at Alice og Bjørn får bragende succes med deres sted. Det fortjener både stedet, de ansatte og ikke mindst de to fantastiske mennesker, der står bag. Vi siger tak for 10 vidunderlige og spændende dage, og på gensyn! Mvh. Daniel og Pia, Odense

Kommentar von Pernille Jørgensen |

AB wonderdive er det perfekte sted hvis man går op i om dykkersikkerheden er i orden. Der er styr på staff, bådsmænd og udstyr. Alice og Bjørn går ikke på kompromis med kvaliteten.
Resortet er hyggeligt, rent og roligt med en dejlig atmosfære. Der er altid tid til en lille snak med staff om alt og intet. Det ligger helt perfekt lige ud til vandet og dermed lettilgængelig for god dykning. Der er kort vej til andre gode steder fx wreck Liberty.
Er man til sikkerhed, venlig atmosfære, smuk udsigt og god dykning er stedet bestemt værd af besøge.

Kommentar von Mette Foldager |

ABWonderdive er et fantastisk sted at besøge. Jeg havde ikke været på Bali før, men blev straks forelsket i øen. Der er det hele; frodige skove med vandfald at bade i, fantastiske risterasser, slumrende vulkaner og det hele omgivet af det lune hav, hvor man bare skal stikke hovedet under, så er der “pausefisk” i alle farver- i hvert fald lige ud for ABW. Så hvis man bare er til snorkling, som jeg var, er der perfekte muligheder- Og man følte sig i meget gode hænder hos Alice og Bjørn, der hjalp med tips og råd, og guidede os til fine oplevelser.
Hos ABWonderdive var det som at være landet i et lille paradis. Man bor skønt i gode store bungalows med fantastisk udsigt til pool og hav. Samtidig er man placeret lige midt i den balinesiske kultur, da man kan være heldig at overvære religiøse ceremonier lige i nærheden, så en ekstra bonus er oplevelsen af den del, som man som turist ellers ikke så tit har adgang til.
Personalet gør, at man føler sig meget velkommen- de er så søde, laver dejlig mad og hjælper med hvad som helst. Et skønt sted at besøge:)

Kommentar von Esben Sick |

AB Wonderdive Bali is a fantastic place if You like to spend your vacation away from the crowds. The resort is located right at the sea front and the rooms are spacious and clean. The resort staff are very friendly and offers great service and food at a very resonable price. The diving is shorebased and gives a lot of different options: the house reef with lots of corals and rocks and areas with sand - idéal for training, by car to other sites including wreck, coral walls, muck etc., this place really has it all. The dive instructors are very experienced and gives great training for new divers, but also great guiding for experienced divers. We will defintely be back!

Kommentar von Mette Jensen |

Det er en helt særlig oplevelse at være gæst hos Alice og Bjørn. Vi var en familie på tre voksne og et barn. Som den eneste skulle jeg ikke dykke, men blot nyde tilværelsen med sol, vand og afslapning. Og det kan man til fulde. Begynd fx dagen med en morgendukkert i den fantastiske infinity-pool, og glid stille gennem vandet - ud mod horisonten og solopgangen. Det er virkelig en wow-faktor, der er svær at beskrive. Skal opleves. Selv om man ikke dykker, eller kun en smule, er der masser af aktiviteter at kaste sig over: Dart, pool, drageflyvning, (mini)golf mv. A&B arrangerede også ture for os til de nærmeste attraktioner, som vandfald, vandpaladser eller fantastiske solnedgange. Hele opholdet var en succes; lækker og veltilberedt mad, dejlige og rummelige bungalows, søde og hjælpsomme ansatte.

Kommentar von Katarina and Rudi |

We spent three weeks at ABWonderdive and could easily have stayed much longer. The diving is fantastic, both small and big stuff. On our last dive at the house reef (!) there was a sunfish and a eagle ray. The resort is so nice and the staff is very helpful and friendly. The surroundings are really beautiful, a sundowner overlooking the sea is something to dream about in the cold winter at home in Denmark. As for the food there is just one word, delicious. But the best part of it all is Alice and Bjørn. Not only do they really care for their guests but also to a great extent their staff. See you next year!

Kommentar von Ebbe & Asta |

We had an absolutely wonderful stay at AB Wonderdive. We spent one week with Alice and Bjorn in August 2019. Ebbe learned to dive with Alice and Bjørn in the Philippines and wanted me to have the best teacher, which is why we decided to spend our summer in Bali. I took the Open Water Course with Alice while Ebbe did a lot of fun diving with Bjørn. Alice is a very attentive and caring diving teacher. Even though I was a bit nervous about diving, Alice made me feel safe and comfortable under water. The diving off the beach from AB Wonderdive is very nice and there are many interesting dive sites in the area around Kubu. The staff is lovely and very helpful, and the resort and its surroundings are beautiful. We can definitely recommend getting up to watch the sunrise as it shines beautifully on the volcano. The bungalows are really large and luxurious, and the food and ice cream (!) is very good.

See you again!

Kommentar von Tony GOTO |

2019年2月にDX Villaに宿泊しました。
アリスとビヨーンは、以前フィリピンのプエルトガレラでABWonderDiveというダイブショップを経営していて、今年からバリで新しくリゾートとダイブショップを立ち上げました。私のダイブマスターの師でもあります。                    
リゾートの部屋は、清潔で広く、バリ島らしさ満載です。
ダイブセンターは、洗い場等も大きくかなり開放的で使いやすい作りになっています。(二人のこだわり満載感ありありです)
ダイブポイントは、リゾートすぐ前のビーチからも十分楽しめますが、車で5分のところに有名な沈船トランベンがあり、その近くに新しい沈船ポイントもありました。また、AMED、Pandanbayまで頼めばダイビングに行くことも可能です。
食事は、アリスが直接従業員に指導しているので、ABWonder dive Philippine 同様にとてもおいしく、日本人の口にもとっても合う食事が楽しめます。
その他に、プール、ビリヤード、パターゴルフ場とダイビング以外も楽しめ、リゾートらしくゆっくりくつろぐことができるリゾートです。
ぜひ、一度は行ってみる価値があるリゾートです。
英語の不安はほとんどありません。 アリスとビヨーンは、日本語も少し理解するし、何よりも日本人の習慣をよく理解してもらっています。
もしも、予約、ピックアップ等に不安があれば、私に連絡ください。すべてコーディネートします。

Kommentar von Niclas & Camilla |

My girlfriend Camilla and I stayed at ABWonderdive for 8 days and did our DSD-dive, Open Water and Advanced Course with Alice and we couldn’t have been happier about the stay and the diving!

The bungalow is both clean and beautiful and the food at the restaurant was delicious - make sure to try the Nasi Bangus!
In that relation we have to mention the staff who was so sweet and helpful no matter if we needed a top up on our cell phone data or transport and guided tour to a nearby waterfall.

In terms of the diving we could hands down not have chosen a better instructor than Alice. All the dives were beautiful and she made sure that we had so much fun during the entire courses - even the theory part.

Kommentar von Mark Windley |

We had a great week of diving at AB wonderdive. It's a really nice place to get away from everything and enjoy the ambiance.
The diving was also well arranged with plenty to see. Is was nice to do shore entry for a change .

Will look forward to going back on my next trip to Bali.

Kommentar von Charlotte Færch |

Årets sommerferie var planlagt med tre uger på Bali. Den første uge var hos Alice og Bjørn og var endnu mere fantastisk end vi havde forestillet os.
Vi havde bedt om transport fra lufthavnen – det fungerede super fint. Selv om vi kom til ressortet en sen aften i mørke blev vi modtaget med lys og varme. Lys og varme kendetegner Alice og Bjørn – deres personale og deres fantastiske sted omgivet af havet, skoven og om aftenen en smuk stjernehimmel.
Som uerfaren dykker blev jeg ”taget i hånden” af Alice og guidet til oplevelser i havet som jeg aldrig vil glemme. TAK for at du Allice troede på projektet og skabte den tryghed, der gjorde det muligt.
I udviser begge en stor passion for livet i havet. Jeg oplevede, at I havde det allerbedst, når I kunne dele denne passion med os andre. Det var smittende og sjovt at se hvordan alle omkring bordet kunne ”nørde” i fiskebøger, for at finde navnet på lige den særlige fisk vi havde set.
Stedet rummer super dykkermuligheder, men også lejlighed til afslapning og ro. Der er god plads hos jer – på alle måder. Dejlig stor flot indrettet villa med terrasse og skønne omgivelser ved poolen, havet og restaurantområdet. Det giver mulighed for både at være ”for sig selv” og for ”at være en del af stedet”.
Vil er klar til at besøge jer igen – vi ses

Kommentar von Mai |

Alice og Bjørn er meget hjertevarme og formår at skabe en tryg, dejlig ramme om deres meget smukke ressort.

Jeg tog Openwater kurset og jeg kan kun varmt anbefale at gøre det hos AB Wonderdive. Pædagogikken er i højsædet og der er altid plads til fis og ballade. De er meget grundige med teorien og er meget opmærksomme på dig under dine første dyk - meget trygt! På alle vores dyk så vi MASSER af fisk i alle størrelser og farver. Korallerne var også rigtig fine! Ikke langt fra ressortet ligger skibsvraget “Liberty”, som helt klart er et besøg værd!

På ressortet er man omgivet af den flotteste udsigt hvorend man vender sig hen: Kigger man mod øst har man udsigt over havet (og står man tidligt op, den flotteste solopgang!) og mod vest tårner vulkanen op.
Den flotte pool, som ligner den løber ud i havet, danner god ramme for afslapning og hygge mellem dykkene eller til at motivere lidt ekstra til at få læst sig gennem lektierne, hvis man er i gang med et kursus.
Husene man bor I er super flotte, rummelige og med stort badeværelse og egen veranda.
Maden i restauranten smager dejligt og der er mange forskellige retter at vælge mellem! Det kan være svært ikke at fristes til at spise de lækre pandekager og drikke frugt-lassierne i alle døgnets timer... MUMS!

Jeg kan kun varmt anbefale et besøg hos Alice og Bjørn på Bali og jeg glæder mig til selv at vende tilbage!

Kommentar von Sonja und Frank |

Wir waren das erste Mal auf Bali. Wir kennen Alice und Björn von ABWonderdive auf den Philippinen seit 2011.
Nach unserer problemlosen Anreise, wurden wir von einem Privattransfer abgeholt uns zum Resort gebracht.
Als wir ankamen, wurden wir aufs herzlichste von Alice und Björn begrüßt, auch das Team sagte uns hallo, wie wir es immer gewohnt waren.
Sie zeigten uns ihr neues Resort, wir waren überwältigt und sprachlos. Alice und Björn haben sich einen Traum erfüllt.
Sie zeigten uns unser neues Zuhause für die nächsten 3,5 Wochen , eine wunderschöne Juniovilla.
Die Ausstattung der Villa mit dem tollen Badezimmer ist einfach traumhaft. Man möchte am liebsten garnicht mehr nach Hause.
Alice und Björn und das ganze Team sind ganz liebe Menschen, lesen jeden Wunsch von den Augen, und man wird liebevoll umsorgt.
Mit Alice und Björn tauchen zu gehen ist die reinste Freude. Jeder Tauchgang hatte den Spaßfaktor Nr.1 mit vielen Sternen.
Bei den Beiden gibt es auch kein Problem das nicht zu lösen wäre, sie haben auch immer ein offenes Ohr zum Quatschen.
Auch das Organisieren von Landausflügen wird von ihnen spontan in die Wege geleitet, man muss nur noch zu greifen.
Es war ein wundervoller, unvergesslicher und erholsamer Urlaub, welcher auf Wiederholung wartet.
Im November stehen wir wieder vor der Haustüre von Alice und Björn und lassen uns rundherum verwöhnen und werden sehr viel Spaß haben.
Wir freuen uns schon riesig.
Ganz liebe Grüße Sonja und Frank

Kommentar von Nicole Gockel |

Wir waren dieses Jahr bereits das zweite Mal auf Bali, allerdings das erste Mal bei ABWonderdive. Wir kennen Alice und Bjørn jedoch bereits seit vielen Jahren von den Malediven und von diversen sehr schönen Urlauben auf den Philippinen.
Nach einer anstrengenden, aber problemlosen Anreise wurden wir sehr herzlich von Alice, Bjørn und dem Team begrüßt.
Das neue Resort ist wunderschön und verströmt die typische balinesische Ruhe und Gemütlichkeit.
Wir bewohnten eine Juniorvilla. Die Ausstattung und Sauberkeit der Zimmer waren perfekt. Auch die Zimmer sind sehr gemütlich eingerichtet. Das großzügige Badezimmer ist teilweise nach oben offen und ebenfalls toll ausgestattet.
Das Essen bei ABWonderdive ist wirklich gut und günstig. Da die Fischer direkt neben dem Resort anlegen, gibt es auf Wunsch frischen Fisch in jeglichen Variationen. Aber auch alle anderen Gerichte sind sehr zu empfehlen, sei es typisch balinesisch oder aber auch mal ein Wiener Schnitzel oder Spaghetti Bolognese.
Sehr lecker sind auch die Shakes und Lassies, die besonders am Pool bei uns sehr beliebt waren.

Tauchen bei ABWonderdive ist wirklich Spaß pur. Wir konnten Wünsche äußern und auf Probleme und Sorgen wurde liebevoll eingegangen, so dass schon fast eine familiäre Atmosphäre herrschte.
Neben dem Tauchangebot gibt es allerdings noch einige andere Aktivitäten, die bei uns großen Anklang fanden. So findet sich im Restaurantbereich eine Dartscheibe und ein Billiardtisch, was Beides besonders in den Abendstunden für viel Unterhaltung sorgte. Direkt oberhalb des Strandes gibt es ein Puttinggreen und ein Boulfeld, welches wir häufig nachmittags nutzten.

Bali ist wirklich eine tolle Insel und es gibt immer wieder Neues zu entdecken. Wir haben mehrere tolle Ausflüge über die Insel gemacht, welche super von Alice und Bjørn organisiert wurden.
Nicht nur Alice und Bjørn vermitteln mit ihrer herzlichen Art den Eindruck, sondern das gesamte Team wirkt wie eine große Familie, die um alles und jeden bemüht ist. Freundlichkeit, Hilfsbereitschaft und gute Laune stehen gemeinsam mit Verlässlichkeit und Professionalität an erster Stelle.
Es war ein wirklich wunderschöner Urlaub, der vor allem durch die Menschen dort zu etwas ganz Besonderem wurde. Der nächste Urlaub bei den beiden ist bereits gebucht.
Vielen Dank dafür.
Nicole

Adresse

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Nusa Tenggara Barat
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182