Spa massage i ABWonderdive Bali

 

 

Balinesisk massage ca. 1 time
Er en fuld krops massage, hvor vi bruger en kombination af let udstrækning, akupressur, brugen af specielle olier til at stimulere blodgennemstrømningen, samt bringe ilt og energi igennem kroppen. Teknikken bringer en god følelse af velværd, ro og afslapning til kroppen.

Reflexologi massage ca. 1½ time
I denne massageform bruges der forskellige massage teknikker; via håndflader, fingerspidser og tommelfingre for at kunne aktivere forskellige punkter i hænder og fødder. Disse områder er forbundet til forskellige områder i kroppen. Denne massages formål er, at opbygge sundhed og en følelse af velværd. Vi bruger forskellige teknikker såsom: bindevævs massage, bruger håndfladen til udstrækning, strøgmassage, stimulerende akupressur samt massage kombineret med forskellige essentielle olier.

Aromaterapi massage ca. 1¼ time
Vi vil I denne massage bruge den lokale Frangipani olie (Balinesisk blomster olie). Under denne massage form, vil du bl.a. nyde duften af blomsten Frangipani, hvor kroppen vil optage dens molekyler via luften og igennem olien som vi masserer med. Denne specielle lokale blomsterolie er med til at stimulere kroppen, sjæl og ens mindfulness.

Ryg- nakke- og skuldermassage ca. ½ time
Denne massage er koncentreret om vores ryg, nakke og skuldre, med fokus på at få masseret div. spændte områder, for at opnå en behagelig og afslappet balance. Vi bruger selvvalgt olie, en blanding af Svensk- og normal massage teknikker, for at kunne løsne de spændinger der er, i de forskellige store muskelgrupper. Forskellige punkter i ryg og nakken vil blive aktiveret og masseret for at få musklerne til at slappe af.

Venligst kontakt vores ansatte vedrørende booking af massage.
Aktuel prisliste er i resortet.

ABwonderdive Massage

Adresse

ABWonderdive
Jl. Puskesmas
80853 Kubu,
Bali, Indonesien
+62 812-3680-0182